Skal du have

nye briller?

Skal du have nye briller?

Hvis du står overfor dit næste køb af briller, er der en række overvejelser, der er væsentlig at gøre sig. For det første skal du gøre dig nogle tanker om:


1.  Hvilket design du kunne være interesseret i til dine nye briller.

Her bør du overveje brillernes pasform med dit ansigt og hoved in mente, farver samt din øvrige stil. Under hensyntagen til disse kriterier burde du være klædt godt på til at vælge det par briller, der passer dig bedst. Herudover skal du også tage stilling til:


2.  Hvilket brilleglas du gerne vil have i dine briller.

Herved har du altså mulighed for at tilpasse dine briller til de ønsker og behov, du måtte have. Det kan eksempelvis være, at du har behov for brilleglas, der forstærker kontraster og bevarer farveopfattelsen. Alternativt kunne det være, du var interesseret i brilleglas med farveskift, hvilket indebærer, at brilleglassene skifter farve alt efter lysforholdene.


Leder du efter designerbriller?

Hos Strandvejens Optik tilbyder vi et bredt udvalg af designerbriller fra nedenstående populære brands:


Designermærkerne har hver især sine unikke historier og kvaliteter, hvor italienske L.G.R. f.eks. brander sig på at sælge håndlavede briller i bedste kvalitet, mens det franske mærke Lafont har eksisteret siden 1923 og gået i arv gennem generationer.

Hvis du ønsker at vide mere omkring de forskellige mærker, kan du besøge deres hjemmesider eller få mere information af os hos Strandvejens Optiker.


Herudover har vi også danske mærker i sortimentet såsom Monoqool og Carlotta’s Villages.

Monoqool, der kommer fra Fredensborg og bliver produceret i Danmark, brander sig på at sælge 3D-printede briller i høj kvalitet.


Carlotta’s Villages er således også et danskproduceret mærke, der kommer fra Østrup i Jylland. Carlotta’s Villages er kendt for sit danske design i meget høj klasse, der giver et nyt og æstetisk perspektiv på brilledesign.


Hertil skal det nævnes, at alle deres materialer er genbrugelige, bionedbrydelige og allergivenlige.

Mangler du solbriller?


Hvis du er på udkig efter nye solbriller, så er du kommet til den rette side, for Strandvejens Optik i Humlebæk har et bredt udvalg af mange forskellige mærker inden for solbriller. De fleste af os elsker solens stråler, men du skal være opmærksom på, at solens UV-stråler påvirker dine øjnes sundhed, hvorfor du med stor fordel kan benytte solbriller til at beskytte øjnene.

 

Vi forhandler såvel briller som solbriller i de ovenstående mærker, og du skal derfor blot forespørge en specifik model solbriller i butikken, som vi efterfølgende kan bestille hjem til dig.

Hos os kan du få lavet alle vores brillestel til solbriller uanset, hvilket brillstel du forelsker dig i.

 

Hvis du til hverdag bruger briller, er det anbefalelsesværdigt at vælge solbriller med styrke i, hvilket sikrer, at dit syn er lige skarpt, når solen er fremme.

Udover de ovenstående brands forhandler vi også følgende mærker i solbriller:

•        Maui Jim

•        Randolph Engineering

 

Disse mærker kan ligeledes skræddersys til dit behov, så hvis du har behov for styrke i dine solbriller, kan de fås med styrke op til minus 6 til plus 4.

Kontakt os

Hvis du står og mangler nye briller eller solbriller, skal du ikke tøve med at komme forbi vores butik i Humlebæk - tæt på Espergærde og Fredensborg, der har åbent alle hverdage samt lørdag. Alternativt kan du kontakte os på telefon +45 4916 8228 eller på mail kontakt@strandvejensoptik.dk.

Åbningstider:

Mandag - Fredag kl. 10:00 - 17:30

Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Humlebæk Strandvej 52

3050 Humlebæk

Tel. +45 4916 8228

sms service 2392 2128

kontakt@strandvejensoptik.dk