Sikkerhedsbriller - Medlem af

Dansk ErhvervsOptik

Sikkerhedsbriller

Hos Strandvejens Optik

I mange arbejdsmiljøer udgør farer for øjnene en betydelig risiko, der kan føre til alt fra midlertidige til alvorlige og permanente skader. Derfor er der i flere erhverv behov for sikkerhedsbriller. Både for at sikre medarbejdernes øjne, men samtidigt også opretholde den nødvendige effektivitet.

Der er typisk behov for sikkerhedsbriller når én af følgende punkter er en del af arbejdet:

 • Flyvende partikler
 • Støv og stænk
 • Syrer eller gasser
 • Stråling f.eks. stråling fra svejsning eller lasereMedlem af Dansk ErhvervsOptik


Hos Strandvejens Optik i Humlebæk er vi en del af Dansk Erhvervsoptik. Derfor kan vi tilbyde et stort udvalg af sikkerhedsbriller, som overholder al gældende lovgivning.


Sikkerhedsbriller med styrke og læsefelt

Bruger du briller eller kontaktlinser til dagligt og har du et job, hvor der er behov for sikkerhedsbriller, så anbefaler vi sikkerhedsbriller med styrk. Sikkerhedsbriller med styrke eller læsefelt er den bedste betingelse for at kunne udføre dit arbejde så effektivt som muligt, uden at skulle skifte mellem dine almindelige briller og sikkerhedsbriller flere gange om dagen.

Hos Strandvejens Optik kan du både få sikkerhedsbriller med styrke, læsefelt og

glidende overgang.


Valg af sikkerhedsbriller

Når det kommer til valget af sikkerhedsbriller, er der mange faktorer der spiller ind. Hvilke arbejdsarbejdsopgaver skal sikkerhedsbrillerne beskytte imod? Flyvende partikler eller kemikalier? Hvordan er omgivelserne på arbejdspladsen?

Hos Strandvejens Optik er vi specialiseret i at vejle om detrette valg af sikkerhedsbriller, ud fra dine behov og ønsker.


Krav til sikkerhedsbriller

Når det kommer til sikkerhedsbriller, er der en række krav, som der skal overholdes. Som medlem af Dansk erhvervsoptik er Strandvejens Optik forpligtet til at leve op til disse krav. Du kan derfor trygt stole på, at du hos Strandvejens Optik får et par sikkerhedsbriller der overholder alle de gældende krav.

For at være i overensstemmelse med europæiske sikkerhedsstandarder, skal sikkerhedsbriller opfylde specifikationerne fastsat i enten DS:EN166-S eller DS:EN166-F.

DS:EN166-S Krav:

 • Skal kunne modstå en stålkugle med en diameter på 22 mm, en vægt på 43g, og en hastighed på 5,1 m/s.

 • Brillestellet skal som minimum være mærket med S, og brilleglassene skal være fremstillet af enten plast CR 39 eller hærdet mineral.

 • Disse briller er designet til at beskytte mod stænk, kemikalier, mild mekanisk påvirkning, samt aktiviteter såsom vinkelslibning og svejsning.

DS:EN166-F Krav:

 • Skal kunne modstå en stålkugle med en diameter på 6 mm, en vægt på 0,86 g, og en hastighed på 45 m/s.

 • Brillestellet skal være ekstra robust og bærer F-mærkningen.

 • Brilleglassene skal være lavet af polycarbonat eller PNX for at tåle højhastighedspartikler med lav energikollision og forbedret holdbarhed.

 • Disse sikkerhedsbriller er udviklet til at yde beskyttelse mod stænk, kemikalier, vinkelslibning, svejsning og intens mekanisk påvirkning.

BESØG VORES BUTIK I HUMLEBÆK

Har du behov for sikkerhedsbriller? Så besøg os på Humlebæk Strandvej 52. Vores team står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte par sikkerhedsbriller til dine behov.

For at kunne få tildelt sikkerhedsbriller uden egen betaling skal din arbejdsgiver først lave en firmaaftale med Dansk erhvervsoptik, hvor der skal udfyldes en rekvisition om dit behov for sikkerhedsbriller.

Herefter kan du kontakte Strandvejens Optik, hvor vi sammen vil finde de sikkerhedsbriller, som passer unikt til dit behov. Afsluttende sender vi fakturaen, som det er aftalt i firmaaftalen.


Åbningstider:

Mandag - Fredag kl. 10:00 - 17:30

Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Humlebæk Strandvej 52

3050 Humlebæk

Tel. +45 4916 8228

sms service 2392 2128

kontakt@strandvejensoptik.dk