Stort udvalg

af kontaktlinser

Kontaktlinser på finger

Køb kontaktlinser

Hos Strandvejens Optik

Hos Strandvejens Optik sælger vi kontaktlinser, der er tilpasset dit synsbehov. Hvis du ikke ved, hvilken styrke du skal bruge, skal du blot aflægge vores butik i Humlebæk et besøg, hvor du kan få kyndig vejledning og hjælp til at undersøge, hvilket behov du har. En synstest og en grundig undersøgelse af dit syn og et krav for at kunne lave de bedste briller til dig. Dit syn er vigtig for os, hvorfor vi altid sikrer os at forstå og kende dit synsbehov, inden vi vejleder dig videre.

Så bestil en tid til synstest lige her: Book synstest.

 

Hos Strandvejens Optik har vi et stort sortiment af kontaktlinser, hvilket indebærer utallige varianter i diverse prisklasser. Vi sælger både endagslinser såvel som månedslinser, hvilket betyder, at vores udbud af kontaktlinser kan dække det behov, du måtte have. Af det nedenstående kan du læse om nogle af de fordele, der hhv. er forbundet med endags- og månedslinser.

Fordele ved endagslinser


Sandsynligheden for, at linserne når at blive beskidte, er betydeligt lavere ved endagslinser sammenlignet med månedslinser, hvorfor der er bedre hygiejne forbundet med endagslinser.

Hvis du mister en linse i forbindelse med fysisk aktivitet eller andet, er den billigere at erstatte end månedslinsen.

Fordele ved månedslinser


Nogle varianter af månedslinser kan benyttes 30 dage i træk uden at skulle tages ud af øjnene.

De samlede omkostninger kan forekomme lavere, da du kun benytter 24 linser årligt.

Mindre miljøbelastning, da de ikke skal skiftes lige så ofte.


Suppler dit behov for briller med kontaktlinser


Hvis du til daglig bruger briller, men også er interesseret i at bruge kontaktlinser, kan du sagtens dette. Det kan eksempelvis være, at du foretrækker at bruge kontaktlinser i forbindelse med fysisk aktivitet, hvorfor at endagslinser vil være at foretrække, da disse kan erstatte dine briller i den specifikke situation. Dog findes der også såkaldte sportsbriller, der er ideelle til fysisk aktivitet, hvorfor du har mulighed for at vælge det alternativ, du personligt foretrækker.

Cairo gold briller
Moist kontaktlinser

Køb kontaktlinser på abonnement

Hvis du foretrækker at købe dine kontaktlinser på abonnement, er dette også en mulighed hos os, hvilket løbende sikrer, at du ikke står i en situation, hvor du er løbet tør. Hvis du hører til de personer, der altid benytter kontaktlinser, kan kontaktlinser på abonnement være en stor fordel, men hvis du skifter mellem briller og kontaktlinser, er det anbefalelsesværdigt at købe dine kontaktlinser løbende.

Herved har du altså friheden og fleksibiliteten til selv at kunne bestemme, om du foretrækker kontaktlinser eller briller den pågældende dag. Hvis du kun bruger kontaktlinser ved sjældne lejligheder, er dette heller ikke noget problem, da kontaktlinserne har en holdbarhed på 5 år, efter pakken er blevet åbnet.

Åbningstider:

Mandag - Fredag kl. 10:00 - 17:30

Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Humlebæk Strandvej 52

3050 Humlebæk

Tel. +45 4916 8228

sms service 2392 2128

kontakt@strandvejensoptik.dk