Vi byder dig

velkommen i Strandvejens Optik

Lær os bedre

at kende

Hos Strandvejens Optik i Humlebæk lægger vi stor vægt på at have de nyeste og lækreste varer af den højeste kvalitet –både inden for brillestel, brilleglas og kontaktlinser. Du finder måske ikke alle af de ellers så kendte fashionbrands briller, men til gengæld finder du brillemærker, hvor traditionsrige og gamle brillefirmaer er mikset med trendy og nyskabende brands - udenlandske som danske.

Vi benytter de topmoderne og markedsledende glas fra HOYA, som bliver slebet unikt til dig og dit behov. Og sammen med vores mange års erfaring og vores topmoderne synsprøverum, er vi klar til at løse dine problemer.

Vores mål er at levere dine personlige briller, de bedste du kan få.

Kontaktlinser

til dig

Vi ved at kontaktlinsebranchen er i hurtig udvikling og vi følger med.

Derfor kan vi levere de bedste kontaktlinser til dig og vi sætte stor ære i at finde de kontaktlinser som passer bedst til dig og dit behov.

Vi glæder og

at se dig

Det vil glæde os at se dig i vores butik som ligger på Strandvej 52 i Humlebæk nær Espergærde og Fredensborg, hvor vi kan skabe et optimal syn for dig.

Kontakt os på telefon 49 16 82 28 eller

på e-mail kontakt@strandvejensoptik.dk

Vores samarbejdspartner

Har du brug for at blive tilset af en øjenlæge eller vil du vide mere om synskorrigerende behandlinger, så henviser vi til Øjenklinikken Hørsholm, som er en privat øjenklinik uden ventetid.

Øjenklinikken Hørsholm

Åbningstider:

Mandag - Fredag kl. 10:00 - 17:30

Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Humlebæk Strandvej 52

3050 Humlebæk

Tel. +45 4916 8228

sms service 2392 2128

kontakt@strandvejensoptik.dk

Sitemap

CVR: 40052798