Skærmbriller

& læsebriller


Briller i metal

Skræddersyet skærmbriller

Vores skærmtid er øget gevaldigt – både i form af telefonen, tabletten og/eller computeren, hvilket i det lange løb kan forårsage anstrængte og trætte øjne. Det ses i særdeleshed blandt personer omkring 40-årsalderen, der oplever træthed i øjnene og forværret syn efter en lang arbejdsdag foran skærmen, hvor behovet for skærmbriller særligt opstår. Book en tid til synsprøve i dag.


Hverdagsbrillen kan nemt give alvorlige gener, hvis de anvendes som skærmbrille. Oftest skyldes dette, at din hverdagsbrille ikke er tilpasset synsafstanden mellem skærm og dine øjne. Du kan opleve gener som rygsmerter, nakkeproblemer, træthed, hovedpine og svien i øjnene. Dette kan også medføre, at den individuelles produktivitet på arbejdspladsen formindskes.

Hvis du oplever nogle af disse symptomer, er du mere end velkommen til at komme forbi os hos Strandvejens Optik i Humlebæk nær Espergærde og Fredensborg, hvor vi kan vejlede dig nærmere i forhold til valg af skærmbriller. Vores optikere er specialister og besidder høj ekspertise inden for alt vedrørende synet. Der tages forbehold for alle aspekter. For efter en grundig synsprøve ved vi, hvilken skærmbrille er den mest optimale for dig.

Søvnkvaliteten er vigtigt for dit velvære. Her spiller skærmbrillerne en afgørende rolle, hvor det beskytter dig mod blå lys fra skærmene. Skærmens blå lys fungerer som et signal til din hjerne, der fortæller, at det er dag, hvorfor du ikke vil opleve den naturlige træthed. Du kan få blue light blocker i alle vores skærmbriller, som vil beskytte dine øjne og hjerne mod dette lys, hvorved vil du opleve den naturlige træthed, hvilket vil påvirke din søvn positivt. 

 

Skærmbriller uden styrke

Du kan selvfølgelig få skærmbriller hos os uden styrke, men som har blue light blocker til at beskytte dine øjne imod skærmens blå lys.


Køb også læsebriller hos os


Hos Strandvejens Optik sælger vi også læsebriller, som du efterhånden også kan købe andre steder end hos en optiker. Du skal dog bemærke, at ulempen ved de præfabrikerede briller er, at de ikke er tilpasset dit synsbehov. Designet er produceret til at passe alle. Dette kan være udfordrende, da de fleste af os har forskellige styrker i hvert øje. Læsebriller er at foretrække i en del situationer som, når du læser bøger, aviser eller andet med kort afstand – sammenlignet med den lidt større afstand til en computerskærm. Der kan være flere aspekter, som kan gøre en masseproduceret læsebrille ukomfortabel, som at læsefeltet i de fleste læsebriller kan medføre irritation i arbejdssituationer.

L.G.R briller

Åbningstider:

Mandag – Fredag kl. 10:00 – 17:30

Lørdag kl. 10:00 – 14:00

Humlebæk Strandvej 52

3050 Humlebæk

Tel. +45 4916 8228

sms service 2392 2128

kontakt@strandvejensoptik.dk