Mangler du

at få lavet synsprøve?

Book nemt en synstest

Det anbefales, at voksne får undersøgt øjnene hvert andet år. Jævnlige synsundersøgelser er vitale for dit velvære, hvis du bruger briller eller kontaktlinser. Synsundersøgelserne kan konstatere, om du har eventuelle tegn på øjensygdomme – ligesom vi sørger for, at dine briller eller kontaktlinser konstant er opdateret ud fra synets tilstand. Er du i tvivl om, hvorvidt dine briller eller kontaktlinser er tilpasset dit syn, skal du blot komme ind forbi vores butik i Humlebæk, hvor du kan få foretaget en synstest. Du kan nemt og hurtigt bestille en synsprøve her.

BRUG SYNSTESTEN TIL AT AFGØRE, HVORNÅR DU HAR BEHOV FOR BRILLER

Det kan være svært at vurdere på egen hånd, hvornår du har brug for briller, hvilket hænger sammen med, at dit syn gradvist bliver dårligere, hvorfor du ikke vil opleve en stor synsforskel fra den ene dag til den anden. Derfor kan det, i særdeleshed når du kommer op i alderen, være fordelagtigt løbende at få foretaget synstest og synsprøve, hvilket sikrer, at du kan holde øje med din synskvalitet. Herved kan vi hjælpe med at vurdere, om du har behov for briller.

Tegn på nedsat syn


Næsten alle mennesker vil på et tidspunkt i deres liv få behov for briller i takt med, at de bliver ældre. Der kan være mange forskellige tegn, der kan gøre dig opmærksom på, at du har behov for briller eller kontaktlinser, hvilket f.eks. kunne være et oplevet besvær med at læse undertekster på fjernsynet eller problemer med at se nummeret på bussen. Også hvis du gennem en periode regelmæssigt har haft hovedpine, kan dette også være et tegn på nedsat syn, da øjnene i særlig grad skal anstrenge sig. Generelt er et faktum, at vores syn er en af vores vigtigste sanser, hvorfor et nedsat syn i mange henseender kan påvirke din dagligdag negativt. Derfor anbefales du ved synsproblemer at få foretaget en synstest, der kan gøre din dagligdag bedre. Book synstest.

Åbningstider:

Mandag - Fredag kl. 10:00 - 17:30

Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Humlebæk Strandvej 52

3050 Humlebæk

Tel. +45 4916 8228

sms service 2392 2128

kontakt@strandvejensoptik.dk